15 Haziran 2013 Cumartesi

İSTANBUL YAZ OKULLARI-İSTANBUL YAZ OKULLARI REHBERİ


Okullar tatil oldu. Anne babalarda özellikle İstanbul yaz okulları telaşı başladı! Çocuğuna eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu yaz tatili sunmak isteyen ebeveynler için 2013 yaz okulları rehberimizi hazırladık.

Çocuklarınızın verimli bir yaz tatili geçirmeleri İstanbul yaz okulları için kayıt başvurusunu geç kalmadan yapmalısınız. 

İstanbul Yaz Okulları-İstanbul Üniversitesi Yaz Okulu


İstanbul Üniversitesi hazırlamış olduğu program ile 24 Haziran-12 Temmuz 2013 tarihleri arasında Çocuk Üniversitesi’ne dönüşüyor. 7. ve 8. sınıflar için “suç ve ceza nedir?” gibi sorulara yanıt aradıkları “Adli Tıp”; 6, 7 ve 8. sınıflar için bir filmin konusunun seçiminden gösterim anına kadar geçen tüm evreleri anlatan ve öğreten “Belgesel Film Yapımına Giriş”; 5, 6 ve 7. sınıflar için bilgisayarın sadece oyun amaçlı olmadığı, ilgili komutları bildikten ve kullanmasını öğrendikten sonra sonra kullanıcının yönlendirebileceğini bir araç olduğunu öğreten “Bilgisayar Programlıyorum”; 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar için “Biyolojinin Renkleri”, “Genetik Bilimi”, “Moleküler Genetik Bilimi” ve“Yaratıcı Yazarlık” yaz okulları; 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için “Üstün Yetenekli Öğrencileri Zenginleştirme Programı”; 4, 5 ve 6. sınıflar için “Zooloji Bilimi”yaz okulları düzenleniyor. Her bir okulun katılım ücreti 900 TL.

Detaylı bilgi ve kayıt için:
İuyazokulu.com 

İstanbul Üniversitesi Yaz Okulu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder